Materiaalit, hoito-ohje & huolto

Materiaalit

Koruissa käytetty puu on Suomen metsien PEFC & FSC -sertifioitua, kestävästi tuotettua suomalaista koivuvaneria, joka on laserleikattu Helsingissä. 

Kimonokorujen kangas on aitoa Japanista tuotua uusiokäytettyä kimonokangasta. 

Kaikki korvalehden kiinnitysosat (koukut, hoopsit, tapit) ovat pääsääntöisesti erittäin laadukasta Puolassa valmistettua nikkelitöntä 925 sterling-hopeaa / nikkelitöntä kullattua (24K 0.4μm) 925 sterling-hopeaa. Muut käyttämämme metalliosat ovat pääsääntöisesti euroopassa valmistettua päällystettyä messinkiä, euroopassa valmistettua zamakia, tai ruostumatonta terästä 304/316.

Korujen hoito-ohje

Jotta koru säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään, vältä sen altistamista vedelle ja kemikaaleille, kuten meikeille, hiuslakalle, hajusteille, voiteille jne. Aina kun koruja ei pidä päällään, tulisi niitä säilyttää alkuperäisessä korurasiassaan - tämä vähentää hopean luonnollista tummumista. Ethän myöskään säilytä korvakoruja kylpyhuoneessa. Otathan myös korut pois nukkuessa ja urheillessa.

Tarvittaessa koivuvaneria voi pyyhkäistä varovasti haalealla saippuaan kostutetulla liinallla, tai esimerkiksi vanupuikolla. Metalliosia voi myös pyyhkäistä niille erikseen tarkoitetuilla korunpuhdistusliinoilla. 

Huolto & varaosat

Onko toinen korviksista kadonnut? Onko tappikorviksen liimaus irronnut? Onko korupiikki vääntynyt laukunpohjalla? Haluatko uusia tummuneet osat? Vaikka koruja säilyttäisi kuinka hyvin tahansa, joskus nekin saattavat tarvita huoltoa tai varaosia. Huollolla saamme pidennettyä korujen käyttöikää huomattavasti. Meihin päin voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä joko "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse hello@niomi.fi, niin voimme yhdessä tarkastella tilannetta ja sopia korujen huollosta ja hinnasta.

 

05.08.2022